Glas in Lood

Een nieuw glas in lood raam ontstaat in nauwe samenspraak met de opdrachtgever

Door de warme uitstraling van glas in lood is het belangrijk dat het ontwerp en de uitvoering bij u en het huis passen. U kunt zelf een ontwerp aanleveren maar atelier Buiting heeft ook een uitgebreide verzameling boeken met voorbeelden. Deze lopen we samen door opzoek naar een idee voor uw glas in lood raam(hanger). In overleg komen we samen tot een ontwerp wat goed bij u past. 

Als het ontwerp gemaakt is gaan we opzoek naar het juiste glas.Nu het ontwerp en het glas uitgezocht is wordt het in ons atelier op maat gesneden en verwekt in het lood. Door het gebruik van de beste materialen weet u zeker dat u een mooi en duurzaam raam krijgt.

Glas in lood restaureren/repareren, van oud weer nieuw

Oude glas in lood ramen blijven fascineren maar na gemiddeld 70 jaar is het lood dusdanig verouderd dat het vervangen dient te worden.  Het raam is dan zo zwak dat het doorbuigt en het lood schuurtjes vertoond rond de zolderingen. Deze ramen worden dan uit elkaar gehaald en opnieuw voorzien van lood.

Glas in lood in isolatieglas, een comfortabele oplossing

Atelier Buiting kan uw glas in lood ramen ook in isolatieglas in bouwen. Doormiddel van een speciaal loodprofiel wordt het glas in lood in het midden van het bubbel glas geplaatst. Doordat het glas in lood geen kotact heeft met het glas ontstaat er een hoge isolatiewaarde.

Oude glas in lood ramen kunnen ook in isolatieglas geplaatst worden. Wel moet het glas in lood raam dan opnieuw in het lood het gezet worden. En eventueel de maat aangepast worden.
 

Aanbieding

Contact

Glas in Lood Atelier Buiting
Beekseweg 82
6942 NX Didam (GLD)


Mob: 06-10360220
E-mail : info@buiting-glasinlood.nl

PHOTO-2019-12-27-10-26-58.jpg
Werkplaats 2.jpg
glas-in-lood-raam-13h.jpg
glas-in-lood-raam-07h.jpg
glas-in-lood-raam-02h.jpg
IMG_1072 (Kopie).jpg
PHOTO-2019-12-27-10-27-55.jpg

© 2011 Buiting Glas in Lood - webdesign, hosting en vindbaar door Voskotan Webservices